SEO tekst sektioner

Her kan du se nogle forskellige sektioner til tekst

OM OS

Vestjysk Marketing' historie

Vestjysk Marketing er i dag et full service webbureau. Vi har siden starten i 1998 fokuseret på at skabe markedsføring, der skaber værdi for dig som kunde. Elementerne og produkterne har udviklet sig meget fra 1998 og til idag. Fra tidligere at have hovedvægten af vores opgaver på tryk så er vores fokus i dag på dine muligheder online. Markedet har flyttet sig, vi er flyttet med. Det eneste der ikke har rykket sig er de værdier vi bygger det hele på.

Vi bygger i dag hjemmesider, webshops, apps og alt andet du skal bruge online. Og vi bygger det på vestjyske værdier: Kompetent og fair behandling, ærlig jordnær dialog og en god pris. Vi indbyder til uforpligtende dialog, men vi forpligter os efterfølgende til at hjælpe dig mod online succes.

Vi tjener penge! Både til dig og til os selv. Alle vores løsninger har det ene simple formål at tjene penge til dig. Enten direkte eller indirekte. Det at vi selv tjener penge er din sikkerhed for at du også fremadrettet har en samarbejdspartner der konstant udvikler sig.

Bits og bytes, kød og blod
Der ligger avanceret og kompliceret teknik bag alle vores produkter, men vigtigere for dig: Der er mennesker bag! Lad os tage en snak om hvordan vi kan levere en værdiskabende løsning hvor du oplever både teknikken og menneskene.

PRODUKT UDVALG

Produkter og kerneydelser

Som kunde hos Vestjysk Marketing får du en sparringspartner, der mestrer alle de discipliner, der er nødvendige, for at du kan få online succes. Alle vores webløsninger relaterer sig til dette flow. Vores online marketing afdeling koncentrerer sig om at hjælpe dig med at blive fundet. Vores programmør- og designteams, der laver hjemmesider og webshops, står klar til at gøre dine ideer og visioner til virkelighed. Sammen med dig skaber de det gode indtryk, når kunderne besøger din side. Vores mobilteam hjælper dig med at ramme de mobile brugere, som stadig er i vækst og sidst men ikke mindst, så hjælper vores konverteringseksperter dig med at få konverteret dine besøgende til kunder.