Efterskoler med holdning

Skal du fortsætte på efterskole?

Mange unge vælger at tilbringe et år eller to på efterskole for at få del i et stærkt fællesskab, hvor eleverne har ansvar for hinanden. I dette fællesskab med andre unge er der et tilbud om at vokse menneskeligt og fagligt. Måske er det også noget for dig?

Efterskoler med holdning

Efterskoler med tilknytning til folkekirken er et landsdækkende interessefællesskab. Fælles for Efterskolerne med tilknytning til folkekirken er, at troen og og samtalen om troen har en central plads i skolernes dagligdag.

Efterskolerne med tilknytning til folkekirken ønsker at rumme alle, og de har fokus på at give eleverne mulighed for at drøfte livets store spørgsmål – samt vove at levere svar på dem.

Efterskolerne har rigtigt meget at byde på. Der er et væld af tilbud om faglighed, fascination og fællesskab. Klik rundt på hjemmesiden, hvor alle efterskolerne bliver præsenteret.

Hvis du har lyst til at besøge en af efterskolerne, er du velkommen til at tage kontakt til den skole, der har de helt rigtige tilbud til dig. Lav en aftale, som passer dig og dine forældre.