...

Nørre Nissum Efterskole 01

Nørre Nissum Efterskole 01

Nørre Nissum Efterskole


På Nørre Nissum Efterskole bliver du mere end dig selv

Du har mulighed for at dyrke og udvikle næsten alle dine interesser i nogle af landets bedste omgivelser.

Vi har rigtig gode faciliteter og rammer i form af en kunstgræsbane, to haller, 2 nye musiklokaler med studie, nyt fitnesslokale, svømmehal, klatrevæg, et motor metal værksted, hjemkundskab og et kreativt værksted med glas og design.

Fagligt prioriterer vi et meget højt niveau i både obligatoriske fag og valgfag. Vi arbejder niveaudelt i de fleste prøvefag.

Hvis du vil bruge endnu mere tid på fodbold og håndbold, har vi et intensivt samarbejde med Team Vestjylland håndbold og LGF fodbold. Træningsniveauet er højt, og kampe for såvel klub som efterskolehold bliver en del af dagligdagen. Du kan også dygtiggøre dig på alle niveauer indenfor volleyball, badminton, fodbold og boldspil i vand.

Vi er mere end en Idrætsefterskole. I 10. kasse tilbyder vi i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp projektet Global Teenager. En linje med tværfaglig undervisning med fokus på Palæstina. Linjen indeholder en uges rejse til Betlehem og Jerusalem. Vi tilbyder også ide, event & projektmagerlinjen i 10. kl., hvor elevernes viden bliver omsat til konkret handling, til gavn for dem selv og omverdenen og afsluttes med en tur til København.

9. klasse tager på en sprogrejse til Dublin i samarbejde med KFUM og KFUK.

Udover den obligatoriske undervisning og diverse valgfag, tilbyder skolen arrangementer med musik ud af huset, kreative værksteder, rejser til udlandet.

For nærmere info om skolen kan du se hjemmesiden www.nissum.dk. og se valgfagsvideoerne, hvor eleverne fortæller om vores tilbud på Nørre Nissum Efterskole.


Adresse WEB Sociale medier Kort