...

Hardsyssel Efterskole 01

Hardsyssel Efterskole 01

Hardsyssel Efterskole


Plads til alle!

På Hardsyssel er der plads til, at du kan være DIG midt i fællesskabet.

Hardsyssel Efterskole er en bred efterskole i Vestjylland placeret midt mellem Struer og Holstebro og tæt på havet, heden og fjorden. Her kan du vælge mellem fem fede linjefag: Outdoor, Sport, Musik, Film samt E-sport, hvor du kan fordybe dig i din interesse og blive udfordret i fællesskab med dine kammerater.

- Outdoor er bl.a. klatring, rappelling, havkajak, GPS-løb, ture med overnatning og gourmetmad over bål.

- Musik er bl.a. sangskrivning, solo- og samspilsundervisning, sangtræning, studieindspilning/arbejde og lydteknik og store koncerter.

- Sport er bl.a. gymnastik, spring, håndbold, fodbold og badminton.

- Film er bl.a. manuskript, produktion, optagelse, redigering og skuespil.

- E-sport er bl.a. Counterstrike, League of Legends, samarbejdsøvelser, spilanalyse, Lan-parties og nationale turneringer.

Ståsted

Et år på Hardsyssel Efterskole bliver et år som ingen andre. Du kommer, som den du er - og bliver til den, du gerne vil være. Her udvikler du dig nemlig både fagligt og personligt i fællesskab med dine nye kammerater og lærere.

På Hardsyssel Efterskole møder vi alle med ubetinget tillid og tro på den enkeltes værdi for fællesskabet. Her er der plads til, at du kan være DIG midt i fællesskabet. Efterskolen er oprettet af FDF og baseret på den danske Folkekirkes værdier, men du behøver ikke have samme baggrund for at gå på skolen. Hardsyssel Efterskole er for alle, som ønsker et ophold på en bred efterskole med et solidt fagligt indhold.

Adresse WEB Sociale medier Kort