...

Grejsdalens Efterskole 01

Grejsdalens Efterskole 01

Grejsdalens Efterskole


Frivillighed i troen

Vi er en efterskole, hvor kristendommens grundbudskaber om, at Jesus er Guds søn og verdens frelser, og at vi skal behandle hinanden, som vi gerne selv vil behandles, er rammen omkring vores hverdag. Ingen bliver tvunget til at mene noget som helst, men vi giver masser af muligheder for, at man frivilligt kan deltage i arrangementer, hvor kristendommen er hovedbudskabet.

Vi bor i meget naturskønne omgivelser 2 kilometer fra Vejle centrum. Bybus lige til døren. Fabelagtige togforbindelser. Gågade, fitness, biograf og meget mere lige ved hånden. Vi har ca. 80 elever fordelt på 8., 9. og 10. årgang, som vi hver dag i løbet af de 43 uger, som skoleåret er berammet til, forsøger at gøre en forskel for, så de flytter sig personligt, socialt og fagligt.

Vi har en bred vifte af forskellige valgfag. Det er noget for enhver smag. Er du til krea-, musik- eller mediefag kan du få lidt ekstra!

Alle elever arbejder med iPad eller Macbook. DU får digital læring. Værdifuldt forspring til DIT videre uddannelsesforløb!
Adresse WEB Sociale medier Kort