...

Blidstrup Efterskole 01

Blidstrup Efterskole 01

Blidstrup Efterskole


Lille efterskole - stort nærvær - stærke værdier

På Blidstrup Efterskole bliver du en del af vores lille efterskolefællesskab på Sydmors. Vi har stort fokus på nærværet i hverdagen og ser det som en stor kvalitet, at alle kender hinanden. 

Hos os kan du dyrke dine interesser både i undervisningen og i fritiden. Alle medarbejdere er klar til at hjælpe dig til at blive dygtigere med lige præcis det, du interesserer dig for.

Vi har linjefagene: Ridning, Udeliv, Håndværk, Dans og Rytmisk Gymnastik, Kreativt Design og Esport. Derudover har vi mange valgfag, som lægger sig tæt op af linjefagene, men som også giver dig mulighed for at dyrke helt andre interesser.

I 9. klasse kan du afslutte folkeskolen, og i 10. klasse kan du blive klar til ungdomsuddannelserne, ved at vælge en af vores profiler 10BOGLIG eller 10ERHVERV

Vi tror på, at forskellighed er en kæmpe styrke og giver os muligheden for at blive klogere på os selv, hinanden og livet hver eneste dag. Derfor sætter vi ærlighed og dialog højt, og giver dig som elev plads til at sige din mening og blive hørt.

Selvom vi alle er forskellige og kan have forskellige synspunkter, så vær ikke i tvivl; vi har alle det tilfælles, at vi vil det gode efterskoleliv, og vi er klar til at dele eventyret med dig.Adresse WEB Sociale medier Kort