...

Vesterbølle Efterskole 02

Vesterbølle Efterskole 02

Vesterbølle Efterskole
er også ...


Ud i verden – med mening

Vi rejser ud i verden – med mening. Det betyder, at du har mulighed for en rejse i Europa eller en rejse til et oversøisk land, hvis du går i 10. klasse – tidligere har vi besøgt lande som Frankrig, Polen, Ukraine, Sierra Leone og El Salvador. Sidst men ikke mindst lufter vi hvert år skiene et sted i norden.

Linjer

Vi tilbyder en række linjer samt et hav af valgfag. Skemaet skruer du selv sammen og har frihed til at blande både linjer og valgfag. Vores linjer er:

Esport

På linjen spiller vi LoL og CS:GO, og vi sørger for, at du kommer på et hold, hvor du sammen med holdet har gode muligheder for at forbedre dig. Her tager vi både udgangspunkt i det sociale, spilniveau og samarbejdet på holdet. Vi deltager også i turneringer og tager til LAN.

Læs mere om Esport på Vesterbølle

Kunst & Design

I Kunst og Design arbejder vi bl.a. med læder, syning, filtning, keramik, maleri, glas og meget andet. Du lærer om materialebehandling og får introduktion til de forskellige arbejdsredskaber og bliver vejledt hele vejen i den skabende proces.

Læs mere om Kunst & Design på Vesterbølle

Volley

Volley er en populær sport hos os, og vi har en lang og stolt tradition for at skabe gode resultater. Du kan være med uanset, om du har spillet volley på højt niveau eller aldrig prøvet spillet. Vi deltager i flere stævner og mesterskaber.

Læs mere om Volley på Vesterbølle 

Musik

På musiklinjen arbejder vi med, musikteori, rytmetræning og hørelære. Du kommer også til at beskæftige dig med musikkomposition, studieindspilning, selvskrevne numre og mastering. Vi sørger for at lave noget fedt musik sammen uanset hvilket niveau, du er på.

Læs mere om Musik på Vesterbølle

Triatlon

Du får træning inden for de tre discipliner cykling, svømning og løb. Du lærer også om, hvordan du bedst forbereder dig til en triatlon. Det hele kulminerer, når vi med holdet deltager i en rigtig triatlon med en udvalgt distance.

Læs mere om Triatlon på Vesterbølle

Anderledes 10. klasse

På Vesterbølle kan du tage 8. klasse, 9. klasse eller 10. klasse. Skal du i 10. klasse kan du vælge at tage en almindelig 10. klasse, eller du kan tage en 10. klasse som klimaklasse eller som Spor 3.

SPOR 3

Vores anderledes 10. klasse kalder vi Spor 3. I Spor 3 er der fokus på at lære at lære. Det handler med andre ord meget om metode og om læringsværktøjer. Skoleåret er bygget op omkring nogle tværfaglige forløb, som afsluttes med et produkt.

I Spor 3 er der plads til nysgerrighed og fordybelse, såvel som en anderledes tilgang til traditionel undervisning.

Læs mere om SPOR 3 på Vesterbølle

KLIMA 10

Klimaklassen kalder vi KLIMA10 og er din mulighed for meningsfuldt at blive klædt på som medborger i et globalt samfund i klimakrise. De boglige fag som fx. dansk, engelsk og matematik vil blive anvendt som værktøjer udelukkende i relation til bæredygtighed, miljø og klima. KLIMA10 afsluttes med intern prøve inden for klima.

Læs mere om KLIMA 10 på Vesterbølle

Adresse WEB Sociale medier Kort