...

Sydvestjyllands Efterskole 02

Sydvestjyllands Efterskole 02

Sydvestjyllands Efterskole
er også ...


Vi er en almen efterskole på kristen grund, der er kendetegnet ved et stærkt kristent fællesskab, spændende undervisning og moderne faciliteter.

Sport og musik fylder meget på skolen, men vi har en bred vifte af gode tilbud til alle elever.

Boldlinje

Så er der bold!

Boldlinjen er et linjefag, hvor der skal spilles fodbold og volleyball.

Du behøver ikke at være meget dygtig til fodbold eller volleyball i forvejen, men det er en fordel, hvis du har prøvet et af dem tidligere. Vi vil afpasse træningen efter deltagerne niveau, og der er plads til alle, der elsker at lege med en bold på en seriøs måde.

Linjefaget er for både drenge og piger.

Idrætslinje

Ka’ du li’ at dyrke idræt? Jeg mener, ka’ du virkelig li’ at dyrke idræt? Ikke bare fodbold. Ikke bare 10.000 m løb. Nej, har du en grundlæggende glæde ved alt, der har med bevægelse, leg og konkurrence at gøre?

På Idrætslinjen vil du komme til at stifte bekendtskab med mange forskellige idrætsgrene - BMX, boksetræning, ultimate, spinning, orienteringsløb, GPS-løb, styrketræning, mountainbike, kajak, klatring, kickboksning, hip-hop, atletik mm. Der vil også være enkelte timer med teoriundervisning i f.eks. idrætsskader og træningslære.

Mekanikerlinje

På mekanikerlinjen skal vi bygge nogle biler om til folkeracer. Du behøver ikke vide noget som helst om mekanik osv, det får du lært undervejs. Bare du har mod på olie under neglene ;-)

Vi skal lære at bruge forskeligt udstyr og værktøj, så du får et indblik i hvordan det bruges rigtigt.

Ræk-ud linje

Vælg denne linje, hvis du ønsker for at få dybere indsigt i Guds kærlighed og vil gerne række mennesker en hjælpende hånd.

Undervisningen bliver en afveksling mellem praksis og teori.

Krealinje

På Krealinjen arbejder vi i nogle forløb, hvor vi prøver flere forskellige materialer af. Du skal ikke kunne noget i forvejen, men har du gå-på-mod og tør springe ud på dybt vand, kommer du langt.

Musiklinje

Musiklinjen handler om musik på alverdens forskellige måder. Uanset om du er totalt sej på et instrument, eller du er absolut nybegynder, håber vi at du vil få rigtig meget ud af det. Vi vil her prøve at beskrive de forskellige blokke musiklinjen er bygget op af.

Undervisningen består af samspil, instrumentundervisning, musikteori, musikhistorie, kor, koncerter, andre grupper ...
Adresse WEB Sociale medier Kort