...

Skrødstrup Efterskole 02

Skrødstrup Efterskole 02

Skrødstrup Efterskole
er også ...


… at lade sig overraske af de oplevelser, der dukker op undervejs. At solen skinner og du møder nye mennesker. At venskaber opstår. At du bager vafler og hygger i dagligstuen. At du er med til at producere en stand-up film lørdag eftermiddag. At du og dine kammerater spiller CS i eSport eller du maler dit første billede i Kunst og design.

Udover vores linjefag er der også mulighed for at vælge mellem mange forskellige valgfag, som du kan læse mere om her


Outdoor

Den vildeste outdoor-oplevelse! Fra bålbygning, teltslagning, kajak og klatring, til fjeldture i Norge, indlandsis og hundeslæder på Grønland.

Læs mere

eSport

Bliv en bedre gamer! I timerne vil du få et boost indenfor strategi, kommunikation og teamwork. Dit over-all niveau bliver opgraderet og dine teknikker skærpet!

Læs mere

#Foto

Bliv ekspert i Lightroom og Photoshop. Tage nye billeder til Instagram eller hæng dem op på væggen. Vi rejser til New York og tager billeder i verdensklasse.

Læs mere

Psykologi

Psykologi er crazy! Det er spændende, overraskende og anderledes. Du får et chok, når du finder ud af, hvad der egentlig gemmer sig i menneskets fascinerende og mystiske verden.

Læs mere

Fitness

Fitness udfordrer dig på flere niveauer, og du lærer hvordan din krop og dit sind reagerer på fysisk træning. 2 spritnye og toplækre fitnesslokaler venter på dig! Du får 3 træningspas ugentligt og en personlig træner.

Læs mere

Ridning

Få adgang til nogle af efterskolernes bedste ridefaciliteter i Danmark. Det betyder bl.a., at du kan ride i vores egen indendørs ridehal hele året. Den er placeret på skolens grund lige ved siden af staldene. Medbring din egen hest eller lån en af vores.

Læs mere


10. All In

Det handler om at gå All In i det, der interesserer dig og samtidig gøre noget for andre. Social innovation er nøgleordene, og vi går selvfølgelig også All In når vi tager til Californien.

Læs mere

10. Choice

Vælg en studieretning: Business, Fitness, African Adventure eller Håndværk.

Business er minded mod marketing og økonomi, og giver dig en god forståelse for salgsverden.

Fitness eksperimenterer med forskellige træningsformer og hjælper dig med at nå dine mål.

Håndværk foregår i værkstedet, hvor du laver praktiske projekter. 
 
African Adventure vil udvide din horisont.

Læs mere om African Adventure
Adresse WEB Sociale medier Kort