...

A Venner for livet

A Venner for livet

Regler for konkurrence


Konkurrencen henvender sig fortrinsvis til elever på 7. og 8. klassetrin.

Ved at besøge skolerne i sammenslutningen fra efterskolernes dag i september og frem til efterskolernes aften i januar eller ved åbent hus og rundvisninger derimellem, kan du få udleveret en kupon med en kode.

For at få udleveret et lod skal man besøge efterskolerne i sammenslutningen ifølge med en voksen og deltage i en rundvisning eksempelvis på Efterskolernes Dag eller Efterskolernes aften. Men besøg og rundvisning kan foregå efter aftale med skolerne i forbindelse med besøg eller arrangementer på de enkelte skoler.

Jo flere skoler du besøger, jo større chance har du for at vinde.

Der kan maks uddeles et lod pr. elev pr. skole.

En elev kan deltage med et lod fra hver skole.

For at aktivere et lod skal man registrere det på hjemmesiden esfk.dk - her kan du også på forhånd se, hvilke oplysninger du skal have klar ved registrering. Deltagelse kræver tilsagn fra forældre/værge.

Konkurrencen løber fra Efterskolernes Dag 30. september 2018 og frem til og med Efterskolernes Aften 9. januar 2019.

Sidste frist for aktivering af loddet er “Vind et efterskoleophold” i forbindelse med Efterskolerne Aften 9. januar 2019. Aktivering af et lod sker ved registrering på hjemmesiden esfk.dk under konkurrence.

Herefter foretages der lodtrækning af registreret revisor - vinderen får direkte besked og offentliggøres på hjemmesider og sociale medier tilknyttet skolerne i sammenslutningen i uge 4 - 2019.

Bemærk - Præmien er gældende til og med skoleåret 21/22.
Efterskolernes Dag +25 gode bud Kom og besøg os