...

Nøvlingskov Efterskole 02

Nøvlingskov Efterskole 02

Nøvlingskov Efterskole
er også ...


Sportslinje

På Nøvlingskov har du mulighed for at få op til 7-8 timers idræt om ugen. Ud over undervisningen er der mulighed for at spille badminton, fodbold og håndbold i klubber tæt ved skolen. Om aftenen og i weekenden er der også rig mulighed for at dyrke mere sport - der er altid elever i gang i hallen

Kunst & Design-linje

Glaskunst, keramik, KREA uden grænser er nogle af mulighederne for de kreative elever. I 10. klasse er der desuden kreative profilfag som ”Kunst - fra indtryk til udtryk” og ”Kunst og design”.

Musiklinje

Uanset om du har spillet et instrument i lang tid eller starter fra scratch, så kan du få din musiklyst styret på Nøvlingskov. Der vil være udfordringer for alle med lyst til musik og sang uanset niveau, og du kan fylde mange timer med musik i dit skema. Du kan både vælge individuel undervisning og sammenspil med andre i band eller kor. I vort eget lydstudie har du mulighed for at arbejde på en anden måde med musik.

Outdoorlinje

Nøvlingskov ligger i flot natur. Skolens egen skov samt å og sø i nærheden giver optimale betingelser for outdoor-aktiviteter, både i outdoor-valgfagene og i fritid og weekender.

Du kan overnatte i naturen, tage jagttegn og - hvis du er gammel nok - komme med på jagt på skolens eget jagtareal på 70 hektar. Din mountainbike kan blive prøvet godt og grundigt af på de kuperede skovstier, og skovens høje træer inviterer til klatring.

Værkstedslinje

I vores værkstedsbygning er der træværksted i den ene halvdel, mens den anden del af bygningen er forbeholdt motorlære. Motor-afdelingen har stor port, der er en lift, drejebænk m.m. Træafdelingen har diverse maskiner til save-, høvle- og pudsearbejde, ligesom der er drejebænke.

I det hele taget er mulighederne mange i de flotte og veludstyrede værksteder.

Adresse WEB Sociale medier Kort