...

Hestlund Efterskole 02

Hestlund Efterskole 02

Hestlund Efterskole
er også ...


Fodbold

På fodboldlinjen kan du kombinere det bedste fra to verdener: Fodbold på ambitiøst niveau og et inspirerende efterskoleliv med fedt fællesskab, seriøs skolegang og nye venskaber. Du lærer om scoringens finesser og forsvarets strategier, og du kommer i super form og ud til masser af kampe.

Du bliver trænet af Thomas Sommer og Frank "Farlige" Kristensen, der er tidligere professionel superligaspiller for FC Midtjylland.

Sport & Adventure

Sport & Adventure er et linjefag på Hestlund Efterskole. Her mixer vi traditionel idræt som boldspil og motion med klatring, mountain-biking og meget mere. Vi finder grænser og rykker dem. Vi gør det selvfølgelig i fællesskab.

Du får mulighed for at prøve forskellige sportsgrene og lære noget af teorien bag. Hvis du vil, kommer du helt sikker længere, end du nogensinde troede, du kunne.

Musik & Performance

Her er der tid til musik og dig. Tid til rytme-glæde, sangglæde, koncerter og masser af musikoplevelser. Tid til at afprøve, nørde, synge solo og sammen – til at skabe musikken i fællesskabet. Det særlige ved musiklinjen er de mange instrumenter, sangen og den fælles glæde ved at skabe noget sammen.

Design, beklædning & håndværk

Her får du rig mulighed for at udfolde dig kreativt og nyskabende inden for et ocean af forskellige materialer og genrer. Du får også styr på alle teknikkerne bag de enkelte discipliner, så du kan opnå det optimale resultat.

I ”Krea” – vores summende værksted – kan vi skabe, hvad det skal være, for meningen med linjen er helt enkelt at udfordre, inspirere og give dig lyst til at udfolde al din fantasi kreativt.

  Valgfag

  Lav dit eget super-linjefag – eller prøv noget nyt. Du kan have tre valgfag ved siden af dit linjefag. Hvert valgfag har du to timer om ugen. Du vælger valgfag tre gange i løbet af dit skoleår.

  Du kan vælge valgfag, som supplerer dit linjefag, så du f.eks. har fodbold 11 timer om ugen. Hvis du hellere vil prøve flere forskellige ting, kan du gøre dét. Det er dig, der bestemmer.

  På Hestlund Efterskole har vi mange forskellige valgfag. Du kan blandt andet vælge mellem fodbold, badminton, volleyball, styrketræning, eSport, band, rytmisk kor, instrument, konditor, Do It Yourself og Hestlund Embrace.

  Tanketrænerne

  Et tilbud til dig, der kæmper med overbekymring, generthed eller ængstelighed.

  På Hestlund Efterskole tilbyder vi et skoleår, hvor du får mulighed for at tage kampen op med den negative indre stemme og tage dit ungdomsliv med venskaber, fælles oplevelser og læring tilbage.

  Læs meget mere på vores hjemmeside.

  Adresse WEB Sociale medier Kort