...

Frøstruphave Efterskole 02

Frøstruphave Efterskole 02

Frøstruphave Efterskole
er også ...


Gå i dybden med din interesse

Frøstruphave tilbyder følgende DYBDEFAG:

DIY (Do It Yourself)
Volleyballe og Fodbold
Håndværksfag
Medier
Musik
Outdoor Adventure
Bibelskole / Ungleder

DIY (Do It Yourself)

I dybdefaget DIY har du mulighed for at bruge og udvikle dine kreative evner, eller måske endda finde de kreative evner, som du slet ikke vidste, at du havde.

DIY er en engelsk forkortelse for Do It Yourself, og det får du rig mulighed for, hvis du vælger dette dybdefag, hvor vi arbejder med udtryksformer indenfor det kunstneriske, billedlige og tekstile.

Volleyball & Fodbold

Her er faget for dig, der virkelig er vild med boldspil. Vi vil koncentrere os om de to populære idrætsgrene: Fodbold og volley. Der lægges vægt på træning af tekniske færdigheder, så du kan videreudvikle og perfektionere dine evner, og vi sætter fokus på samarbejde og det gode hold.

Selvom du endnu ikke har spillet meget volleyball, så fortvivl ikke, da det er et spil, der typisk tænder mange i efterskolealderen.

Håndværksfag

Er et tilbud til dig, som ønsker at tilegne dig færdigheder i såvel træ som metal. Opstarten vil blive en lille oplæring i værkstedernes værktøjer og sikkerhed omkring det. Du vil blive tilbudt et teoretisk kursus i sikkerhed ved svejsning, der afsluttes med en prøve og et kursusbevis. Hvis du har ønske om at kunne svejse, er dette en nødvendighed. Desuden vil du blive præsenteret for nogle samletekniker, som gør dig i stand til, at lave forskellige ting i træ og metal.

Medier

Dette dybdefag er et tilbud til dig, som ønsker at lære mere om, hvordan medierne påvirker os i dagens samfund.

Vi arbejder med mange forskellige former for kommunikation, og har du lyst at arbejde med fotografering, webdesign, journalistik og filmproduktion, så giver dybdefaget medier dig værktøjerne til at realisere dette.

Musik

Dybdefaget musik er for dig som bare ikke kan få nok af musikken. Vi vil arbejde i dybden med rytmer, forskellige stilarter, teori, teknikker osv., samtidig med at vi spiller og synger en masse fremragende musik. I undervisningen vil vi også inddrage skolens lydstudie til både indspilning og forståelse for musik.

Der vil både være mulighed for at dygtiggøre sig på sit instrument og stifte bekendtskab med nye instrumenter.

Ligeledes vil der også indgå sangteknik, korsang samt sangskrivning.

Outdoor Adventure

Der er mange oplevelser af få i friluftslivet. Der er bl.a. mulighed for kanotur med overnatning i bivuak eller tilberede delikat mad over forskellige båltyper. Det kunne være træklatring i 30 meters højde eller bueskydning. Måske bygge egen sauna eller fremstille knive.

Vi vil tage på vandretur med overnatning og lære hvilke planter, der kan spises. Der skal også læres at udøve førstehjælp, når vi kommer til skade.

Bibelskole / Ungleder

Dette fag er for dig, der gerne vil komme dybere ned i Bibelen. Du vil få en basis-viden om Bibelen, og hvad det vil sige at tro på Gud. Vi skal læse og arbejde med tekster fra Gammel Testamente og Ny Testamente.

Vi skal snakke om, hvad Bibelens ord betyder for os i dag. Vi vil overveje, hvad det vil sige ”at leve som en kristen”, og hvordan vi kan praktisere det. 

Adresse WEB Sociale medier Kort