...

Dronninglund Efterskole 02

Dronninglund Efterskole 02

Dronninglund Efterskole
er også ...


Linjefag

På Dronninglund Efterskole kan du vælge mellem linjefag indenfor Outdoor, Kunst og kreativitet, Esport, Boldspil eller Musik. Med linjefagene får du mulighed for at dyrke din interesse og udvide dine kompetencer.

Læs meget mere om vores fede linjefag her

Rejser

På Dronninglund Efterskole rejser vi ud i verdenen hele to gange. Første gang er til Norge, hvor vi sammen udfordre de norske fjelde med alpinskiløb. Har du ikke prøvet det før, har du bestemt noget at glæde dig til. Udover skiløbet byder ugen på masser af sjov i sneen med bl.a. konkurrencer, vafler, fakeloptog og aftenhygge. Den uge vil du helt sikkert ikke gå glip af. 

Udover den fælles skitur rejser vi også på en rigtig dannelsesrejse. Her deler skolen sig i tre og udforsker forskellige kulturoplevelser. Måske er du til en rigtig udvekslingstur til Spanien, hvor du flytter ind hos en spansk værtsfamilie i en uge og udfordre dine engelskkundskaber. Måske synes du, at det kunne være fedt at opleve historien og religions knudepunkt i smukke Israel/Palæstina. Eller måske kunne du tænke dig at udforske anderledes sider af Danmark, som du helt sikkert ikke kender til. Lige meget hvilken rejse du vælger, er der oplevelser af de store, der bare venter på dig.

Læs meget mere om vores rejser lige her

Kom på rundvisning

Er du blevet nysgerrig på Dronninglund Efterskole?

Så kom på en uforpligtende rundvisning. Her tager vi dig og din familie med rundt og kigger på skolens mange muligheder og inviterer indenfor til en lille snak og dig og dine ønsker for et efterskoleår.

Book din rundvisning her

Du kan også bestille vores digitale brochure lige her

Vi glæder os til at møde dig!

Adresse WEB Sociale medier Kort