...

Blidstrup Efterskole 02

Blidstrup Efterskole 02

Blidstrup Efterskole
er også ...


Rige udfoldelsesmuligheder

Blidstrup Efterskole ligger midt i naturen, og har parker, skov og strand som nærmeste nabo. Vi vægter udelivet højt og bruger en stor del af vores tid i træerne, rundt om bålet, i vandet, på hesteryg, fodboldbanen, i skoven eller på marken i vores rally- og bocarbiler. Vand, strand, skov, marker, værksteder, idrætshal, amfiteater, shelter, bålhus, uden -og indendøres ridebane, spring/dressur og mulighed for opstaldning af egen hest er bare få af de gode vi omgiver os med.

Vores linjer

Drømmer du om at blive smed, mekaniker, berider, kok eller designer, er du vild med heste eller surfing, kan vi på Blidstrup Efterskole hjælpe dig på rette spor, og give dig muligheden for at snuse til fem forskellige fagområder gennem vores linjefag.

Fagene er fire-lektioners fag som ligger på eftermiddage, så der er tid til fordybelse og større projektforløb. Fælles for fagene gælder at fagligheden og koblingen til videre uddannelse er i højsæde, og at vi arbejder praktisk, projektorienteret og ofte tværfagligt. Eksempelvis er vores håndværker-linje certifikatgivende, vi tager på linje-ekskursioner til eksempelvis andre byer, skoler og virksomheder samt deltager i arrangementer, hvor det giver mening at byde ind med fagenes kompetencer.

Dans & Rytme

Danse- og rytmelinjen er et fag, hvor vi i fællesskab udvikler os som dansere og gymnaster, og hvor der vil være stort fokus på sammenhold og gode oplevelser.

Du vil blive undervist i forskellige genrer indenfor dansens verden fx hiphop og moderne dans, samt grundteknikker og grundgymnastik.

Desuden vil vi også lave nogle anderledes og sjove aktiviteter, som skal være med til at styrke fællesskabet og sammenholdet på linjen.

Ridning

Når man er bidt af en gal hest, er Blidstrup Efterskoles ridelinje en oplagt mulighed. Vi tilbyder ikke kun ridning på skolens heste, men også at du kan have din egen med.

Vi har 24 lækre hestebokse og et væld af fede faciliteter som inden- og udendørs ridebane, springbane, vaskeplads og sadelrum, og med naturen som nærmeste nabo er det oplagt, at tage på offroadtur i skoven eller en hyggelig badetur ved stranden. 

Vi elsker vores heste, og dyrker ridning med passion, og har selvfølgelig plads til alle uanset race, præmier eller gangart.

Kreativt Design

Kreativt design er for dig, der kan lide at skabe nyt med dine hænder, for dig der er kreativ, for dig der tænker kreativt og for dig, der gerne vil blive dygtigere til at give dine kreative ideer liv i forskellige materialer.

Håndværk

- er linjefaget er for dig med kloge hænder, for dig med lyst til at afprøve fag som murer, tømrer og mekaniker. Du vil komme til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver, alt fra fliselægning og el-arbejde til vedligeholdelse af skolens maskinpark. 

På linjen bliver du godt rustet til en eventuel fremtid indenfor håndværkerfagene. Vi har gode aftaler med lokale virksomheder, der gerne hjælper i forbindelse med virksomhedspraktik. Linjen har hjulpet mange af vores elever med fast læreplads efter deres efterskoleophold!

Esport

CS:GO, Rainbow Six Siege, Call of Duty: Modern Warfare, LOL og Valorant

På linjen esport bliver du en bedre spiller, når du bliver en del af et hold. Vi har fokus på taktik, teknik, det sociale og det fysiske. Vi er seriøse omkring træningen, så både du og dine holdkammerater udvikler jer som spillere. Vi stiller i løbet af et skoleår op i forskellige esports-arrangementer og konkurrencer, for at blive endnu skarpere og måle os med andre.

Udeliv

Oplevelser med telt, reb og vand under kajakken

Udeliv er for dig, som er klar på eventyr i naturen. Du kommer Mors rundt med kajak og rygsæk. Du vil prøve kræfter med klatring på væg og i træer. Lejrliv på alle årstider. Og mærke, hvordan vinterfjeldet i Norge kræver god forberedelse og et helt særligt fællesskab.

Adresse WEB Sociale medier Kort